top of page

Koriander

Korianderkrasse (microgreens) är känd för sin karakteristiska smak och doft, som kombinerar citrus och mustiga toner. Jämfört med fullvuxna korianderplantor har krasse mer koncentrerad smak. Den fräscha och pikanta smaken gör korianderkrasse till en utmärkt tillsats i sallader, wraps, tacos, curries och mycket mer.


Koriander anses också ha vissa hälsofördelar, inklusive antioxidanta och antiinflammatoriska egenskaper, och innehåller vissa viktiga vitaminer och mineraler.


På grund av sin unika smakprofil och användbarhet har korianderkrasse blivit alltmer populärt bland matentusiaster och kockar som söker efter spännande sätt att förbättra sina rätter med denna smakrika ört på ett mer koncentrerat sätt.


Färg och konsistens: Nyanserade, djupgröna, skarpa blad.

​

Ursprung: Sydeuropa, norra Afrika, sydvästra Asien.


Frön: Våra ekologiska frön odlas i Longiano, Italien


Näringsinformation: Rik på vitaminerna A, C, E, K, folsyra, fiber, natrium, zink, kalium och fosfor.

Koriander
bottom of page